גילגול נשמות

שלום לכם יש לי שאלה כל בני האדם עוברים גילגולים כדי לתקן את נשמתם . מדוע בני האדם לא זוכרים מה הם באו לתקן ? הרי הדבר דומה לתלמיד שבמספר מקצועות הוא חלש ניגש אליו המורה ואומר לו אתה צריך להתחזק במספר מקצועות ספציפים כדי לקבל תעודה טובה עם ציונים טובים .
תודה על תשובתכם.

תשובה:

כאשר אדם מקלקל הוא מקלקל לא רק אבר ספיצפי ולא רק מצוה ספיציפית אלא את כל קומת האדם [ולמשל כפי שאדם יש לו מוגלה באצבע כל הגוף מרגיש את זה הגם שצריך לטפל באצבע אבל אל לו להזניח מחמת כן את כל הגוף], וכמו כן האדם צריך לקיים את כל המצוות ואם יידע שעיקר התיקון שלו לצוךרך מסויים עלול להזניח את שאר המצוות.