קבלת מוצר שהוזמן בחול המועד

הזמנתי שולחן כתיבה לסטודנט עוד בחול המועד האם יש מניעה לקבל את המוצר כעת ?

תשובה:

אם כי אין להזמין לכתחילה מוצרים שאפשר לקנותם לאחר המועד, אולם אם הזמין מוצר זה רשאי לקבלו לאחר המועד.

מקורות:

הזמנת מוצר בחול המועד הוא דין של איסור סחורה בחול המועד ונתבארו הדינים כאן, אולם אין הפעולה נאסרת מחמת כן שלא גזרו על זה כמו שגזרו במעשה שבת, ובפרט שכאן נעשה בשוגג.

הצטרף לדיון

תגובה 1