נדר/שבועה?

שאלה:

אני משרת בצבא, ויצאנו לצהריים, שאלתי מי באה איתי לקחת אוכל ואחת החיילות אמרה לי ״עזוב אותי באמא שלך״, יותר מאוחר כעבור כמה דקות שכחתי את הדבר ושאלתי שוב והחשש שלי הוא כי משהו יקרה חלילה לאמא שלי כי הפרתי שבועה/ נדר. רציתי לדעת האם הדבר בכלל נחשב לשבועה או לנדר והאם יש לי סיבה לחשוש?

תשובה:

שטויות והבלים לגמרי. אלא שחובה גמורה לשמור על הפרדה בין גברים לנשים, בעיקר בצבא אבל גם בעבודה, ולכן עשה כל מאמץ שילך איתך גבר, אין טעם ליצור קשרי ידידיות עם בנות זה רק מביא מכשול.

בהצלחה

הצטרף לדיון

תגובה 1