טיטולים עם סקוטש בשבת

שאלה:

האם מותר בשבת לסגור בסקוטש את הטיטולים לפני השלכתם לאשפה?שמעתי שיש בעיה עם זה.

תשובה:

שלום וברכה

הבעיה הזו קיימת בטיטולים עם פס דבק, שיש חוששים שהגם שמשליכים לאשפה זה נחשב הדבקה של קיימא ואסור, אבל סקוטש בכלל אינו הדבקה זה כמו כפתור, ואין בזה בעיה אפילו לזמן בלתי מוגבל.

ערב טוב.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. עד כמה שמקפידים וחוששים שזה נחשב לעולם, אכן יש להקפיד לסגור רק בסקוצ',] יש שהקלו שסגירה כדי לזרוק אין בה חשיבות.