שאלה

שאלה:

שלום רציתי לשאול האם אני צריך לדאוג מעין הרע אם שתי בני באים איתי לבית הכנסת? הרי סוף כל סוף אני אמור לקיים ושיננתם לבניך,ושליח מצווה אינו ניזוק,האם צריך לדאוג בכל זאת?

תשובה:

חלילה וחס, כל היהודים מביאים את ילדיהם לבית הכנסת, למה לחשוש? חלילה להגזים בענין זה של עין הרע, לא צריך לעשות מעשים מנקרי עינים אבל לחיות נורמלי חופשי ורגיל זה דבר מחוייב המציאות ואין לחשוש כלל, שומר פתאים ה'.

רוב נחת ושמחה.