דם בתולים בביאה שניה

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני ואישתי התחתנו לפני שלושה שבועות ואנחנו שומרים על הלכות טהרת המשפחה.
מליל הכלולות עד היום היינו אסורים מאחר והיה מחזור.
לאחר שחיכינו בסבלנות לרגע בו נהיה מותרים קיימנו יחסים בשנית ושוב ירד דם מהקרום.
שבוע הבא ביום ראשון אנחנו אמורים ליסוע לירח דבש במלון שבוע.
האם יש התרה או הקלה כלשהי עליה אפשר לסמוך ותתיר לנו להיות מותרים?
הדבר מאוד חשוב לנו חיכינו לזה כל כך.
אם אנחנו אסורים נאלץ לבטל את המלון ולשלם את הקנס.
אשמח לתשובתך המהירה,
תודה כבוד הרב.

תשובה:

שלום וברכה

ראשית, מזל טוב! תזכו להקים בית יהודי טהור ומרומם!

למעשה אין דרך להקל, חכמים גזרו על דם בתולים שיאסור כמו דם נדה, ויש להמתין ארבעה ימים ואחר כך שבעה נקיים עד שניתן יהיה לטבול.

תדחו קצת את החופשה…

ערב טוב.