מגע מיני בזמן הנידה

שאלה:

שלום רב
זוג חילונים (למרות שאין הבדל, כולנו פירות של השם) שרוצה לשמור נידה אך הבעל אינו מצליח ומגיע לידי שפיכת זרע לשב ונוגע באישתו חיבוקים ונשיקות (לא משהו אינטנסיבי אלה קל כמו נשיקה כל הלחי ולעיתים מגע באיברים מוצנעים (כמובן לא מאיפה שיוצא הדם)
לצורך הבנה ולא חובה להביא מקורות…האם לא היה מגע מיני(!), האישה יכולה לטבול במקווה למרות כול אלה?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

אם לא קיימו יחסים היא יכולה לטבול במועד. הדברים הללו כמובן אסורים, אבל לא מונעים טבילה בזמן.

בהצלחה