ייעוץ בשידוכים

שאלה:

שלום, שואלת לגבי בחורה מבית חרדי בסגנון מודרני יצאה עם בחור 3 פגישות, בחור שהגיע מבית חרדי בעל מידות טובות אך היתה לו ירידה רצינית של במשך 3שנים ברוחניות והגיע אף לקשרים רומנטיים וכו.. ורק לפני שלושה חודשים התחזק שוב וחזר בתשובה( בנוסף לא מרגישה קשר ורצון להמשיך) השאלה האם זה סיבה להוריד או להמשיך בקשר?

תשובה:

שלום רב,

קשה להשיב על שאלה זו בלי להכיר את הנפשות. אבל באופן כללי, העבר שלו לא צריך להוות שיקול רציני אם הוא עקבי בהתחזקות שלו. יתכן שלפעמים שלשה חודשים זה מעט מדי ויש צורך להמתין ולראות קצת יותר. אבל באופן כללי ברור שהעבר שלו כמעט שאינו רלוונטי.

שיהיה בהצלחה