כלכלה נבונה

שאלה:

אני נותן צדקה אבל בסוף נצרך לעזרה אבל לעומת זה אני מוציא גם על דברים לא נחוצים
האם זה מותר האם עליי להמשיך לתת צדקה

תשובה:

שלום וברכה

כיון ששאלת כבר שאלה זו כמה פעמים באופנים שונים, אני מתרשם שכדאי לך לקבל יעוץ בנוגע לניהול הכספי של הבית, הייתי ממליץ לך לפנות לאירגון מסילה לכלכלה נבונה [email protected] הם מסייעים למשפחות חינם אין כסף לנהל את משק ביתם בצורה נבונה בהתאם להכנסותיהם. באמצעותם תוכל למצוא גם את הסכום הראוי לך לפי מצבך לתת לצדקה.

בהצלחה רבה