שידוכים – להפגש עם שנים במקביל

שאלה:

שלום,
אני בת 24, חברה הציעה לי שידוך והסכמתי ממש לשידוך זה מכל הבחינות. לאחר שהסכמתי היא אמרה שהיא תעדכן אותי בהמשך ובאמת חיכיתי שתיצור איתי קשר כמו שהיא אמרה. השבוע התקשרה אליי שדכנית ואמרה לי שיש לה הצעה בשבילי והסכמתי גם. אני יודעת שהחברה כן תחזור אליי כי היא חברה טובה פשוט היא עמוסה כל הזמן. מאחר והסכמתי לשני ההצעות, מה עליי לעשות במידה שפתאום שני הדייטים יבואו בבת אחת? האם אפשר לנסות שני הצעות במקביל אבל לא לספר? מה דעת הרב? כי אם אגיד לא למישהי אחת והדייט השני לא יהיה מוצלח אני ארגיש שפספסתי…. בהדגשה שאין לי כבר שנתיים הצעות!!! פתאום זה בא לי דווקא בבת אחת

תשובה:

שלום וברכה

אין טעם להפגש עם שנים במקביל, זה מבלבל וסגולה בדוקה לכך שלא יצא כלום משום דבר… הראשון ביניהם שיענה תשובה חיובית תצאי איתו, ואם יחזרו עם תשובה חיובית גם מהשני תאמרי שבינתיים התחלת משהו ואם זה יהיה אקטואלי תחזרי.

בהצלחה רבה ושיהיו בשורות טובות בקרוב.