ביטול שבועה שיש בה משמעות להמנע מאיסורי תורה

שאלה:

שלום
נפגעתי מאוד מבן זוגי וחברה בשעת משבר שלי גרמה לי להישבע בכל היקר לי אחרי שהיא חסמה אותו בטלפון שלי שלא אוריד את החסימה. אני לא מסוגלת ואני רוצה לבטל את השבועה האם ישנה אפשרות לעשות זאתl

תשובה:

שלום וברכה

לכאורה ניתן לעשות התרת נדרים בפני שלושה רבנים שמבינים ענין נדרים, כיון שהדיבור איתו אינו נחשב תמיד כאיסור גמור, יכול להיות דיבור סטנדרטי על עניני היום [ובענין זה תפני לרב בית הכנסת באיזור מגוריך שיסייע לך]. אבל יש לזכור שהתורה אוסרת לחיות עם גבר שלא במסגרת נישואין כדת ישראל בטהרה! וזה הוא איסור חמור.

בשורות טובות.