לתרומות לחץ כאן

אפיית פרווה בתנור בשרי

שאלה:

בס"ד
שלום וברכה,
איך אפשר לאפות בבית, לאשכנזים, לחם פרווה, שאפשר לאכול עם חלבי, בתנור שהוא בשרי.
מספיק לנקות את התנור, לחכות 24 שעות, להדליק את התנור שעתיים בחום גבוע ולהשתמש בתבנית פרווה?
בברכה
דוד

תשובה:

לא צריך שעתיים, מספיק חצי שעה, כל השאר מדוייק.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

3 תגובות

  1. בס"ד

    יישר כח גדול!
    זה לכל הדעות? כי, נראה לי ששמעתי, אני לא בטוח, שככה עושים בדיעבד, ואחר כח קראתי שככה אפשר לעשות (לא היה כתוב בדיעבד או לחתחילה), ביגלל זה התעוררה השאלה

  2. ההכשרה הזו אינה לכתחילה כל כך בגלל הצורך בנקיון יסודי, אבל אם תקפיד לעשות זאת היטב זה בסדר [לאחר 24 שעות].

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל