לתרומות לחץ כאן

מאכל פרווה על צלחת בשרית בתנור חלבי

שאלה:

חיממתי מאכל פרווה בצלחת בשרית בטוסטר אובן חלבי. מה דין הכלים? צריך להכשיר?

תשובה:

שלום רב

התנור בחזקת מלוכלך מבחינתי, ולכן, אם הצלחת היתה בת יומה, כלומר השתמשו בה לבשר רותח ב24 שעות האחרונות [במקרה של ספק קובעים שהיא לא בת יומה] המאכל נאסר והכל צריך הכשרה. אבל אם אינה בת יומה ואני מניח שכך, רק הצלחת צריכה הכשרה אבל התנור והמאכל מותרים.

שבת שלום.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל