ייעוץ בזיווג

שאלה:

שלום כבוד הרב,
אני בחורה מסורתית לפני כחצי שנה בערך יצאתי עם בחור מסורתי רק שהוא גיור שהתגייר התנתק הקשר ממנו כי הוא שיקר המון להורים שלי.
לאחר תקופה הוא יצר עימי קשר נוסף והוא חושב שמגיע לנו עוד הזדמנות בחיים
האם אני צריכה לתת לו הזדמנות נוספת לאחר כל השקרים שהוא שיקר???
האם אני צריכה לסלוח לו???
(בחור מבוסס בחיים,בחור בן 32 ואני בת 26 וכן הוא יחסית מאוד ממהר לבית ומשפחה, הוא הולך עם כיפה וציציות- רק שהוא עדיין גר עם אמא שלו והיא לא התגיירה– הוא טוען שמבחינת כלים והכל זה מופרד והוא מבשל שבתות וחגים- לא אמא שלו אסור לה לגעת בכלום)

תשובה:

שלום רב,

קשה לי לייעץ לכם, בלי להכיר אותכם, אבל מדוע שלא לסלוח לו? וכי את מושלמת ולעולם לא חטאת או עשית טעויות אחרות. אם באופן כללי הוא נשמע בחור חיובי מדוע שלא לנסות שוב. אבל הפעם באמת אך ורק למטרת נישואין. אין טעם לסחוב זמן ולגרום לאיסורים שעלולים לבוא באמצע הדרך…

הרבה הצלחה