השארת מחשב דלוק בשבת

בוקר טוב
אני חייב לעשות מעיין "טיפול" למחשב שנמשך הרבה מאוד שעות (יותר מ-30). ברצוני לנצל את סמיכות הימים (יום שבת הקרוב ויום א') כאשר אני לא אגע במחשב. אם כן האם אפשר בנסיבות האלה (הזדמנות נדירה של יומיים רצופים) להשאיר את המחשב דלוק בשבת?

תודה!

תשובה:

שלום רב,

אין כל בעיה. כשם שאתה משאיר את האור דולק משך השבת או את הפלטה, כך גם אתה יכול בנקל להשאיר את המשחב שישאר דלוק ויעבוד משך השבת.

בהצלחה