הכשרת מיקרוגל

שלום,

יש לנו במשרד מיקרוגל מיוחד למאכלים חלביים, היום בא הנהג של החברה וחימם שם בשר בקר 'לא כשר', שהיה מונח במיכל (קונטיינר) פלסטיק והיה קצת פתוח.

מה עושים עם המיקרוגל? אפשר עוד בכלל להשתמש עם זה?

תודה

תשובה:

שלום רב

אופן הכשרת המיקרוגל הוא כך: יש להמתין 24 שעות ללא שימוש, לנקותו היטב היטב שלא ישארו בו שיירים כלל, ולאחר מכן להכניס לתוכו כוס או צלחת מלאים מים, ולהפעילו זמן ממושך עד שיצטברו בתוכו אדים רבים כבדים. ואז הוא שוב כשר לשימוש חלבי.

בהצלחה רבה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. באופן עקרוני כן, אבל זה לא מומלץ, היות והכשרת מיקרוגל אינה לכתחילה, יש שחלקו על האפשרות להכשיר באדים, ולכן במקום הפסד כדי שלא לזרוק את המכשיר נהגו להקל, אבל סתם לשימוש חד פעמי יום יומים, לא כדאי לסמוך.