לדרוש פיצויי פיטורין על פי החוק כאשר זה דומה להערמה

לכבוד הרב שליט"א,
אני אשה עובדת שמסיימת חופשת לידה. לפני הלידה עבדתי עשרה חודשים בחברה וכעת, בסוף 4 חודשים של חופשת לידה, אני שוקלת שלא לחזור לעבוד באותה חברה, אלא לבקש פיצויים בגין עזיבה לטובת הילד.
אני זכאית לפיצויים בגין שנה הכוללת עבודה וגם חופשה, אך כל זאת רק משום שלא הודעתי מראש על עזיבה. לאור זאת, האם מותר לי לדרוש פיצויים? (בהנחה שהדבר מתאפשר מצד החוק)
שבועיים לפני תום השנה נשאלתי ע"י הבוס האם דעתי לשוב לעבודה. האמת היא, שכבר לפני הלידה שקלתי לעזוב, אך אישרתי את שובי לעבודה הן כדי שלא לאבד את מקום עבודתי, והן לאפשר עזיבה בסוף שלושת החודשים ודרישת פיצויים.
תודה על העזרה,

תשובה:

שלום רב,

אני מתנצל על האיחור במתן התשובה,

אם לפי החוק מגיע לך פיצויי פיטורין, את רשאית לתבוע אותם אף לפי ההלכה. העובדה שכבר שקלת לעזוב את המקום לפני הלידה, אינה אומרת שאת מערימה על המעסיק, שהרי לא הייתה לך החלטה לעזוב (וכפי שאת כותבת שלא רצית להפסיד את מקום העבודה) אלא שקלת את האפשרות הזאת.