למכור חוברת שיש לאחרים זכויות יוצרים על 10% מהתמונות

שלום,
הנני עובדת כמורה מתקנת. בעבר קניתי תוכנת מחשב ללימוד קריאה, כשיש בה המון תמונות שאפשר להוריד למחשב. הורדתי את התמונות והוספתי אותן לדפי עבודה לילדים בת"ת שאני עובדת. הצעתי למתכנתת התוכנה שנוציא דפי עבודה ביחד, ובינתיים כבר שנתיים אני רודפת אחריה ואין לה זמן לזה.
הוצאתי חוברת לבד, והשתמשתי בתמונות שלה רק בעשרה אחוזים מהחוברת. האם מותר לי בכל זאת למכור את החוברת בלי לשאול אותה?
(היות והתמונות שלה הן רק חלק קטן מהחוברת.)
תודה רבה על האתר החשוב שלכם ועל התשובות המחכימות והברורות!

תשובה:

שלום רב,

כל תמונה היא יצירה לעצמה ואת לא יכולה למכור חוברת תוך כדי שימוש בתמונה אחת ללא רשות.