הנחת סטודנט בזמן שסיימתי ללמוד

שלום,
יתכן ובאמתחתי סכום גבוה של דולרים. הבנק אמר שיש לי הנחה של 50% על משיכה מאחר והנני סטודנטית. אומנם, בתחילת השנה הוצאתי כרטיס סטודנט אך כיום אינני סטודנטית. האם זו הונאה\גניבת דעת או עבירה אחרת למשוך בתעריף של סטודנטית? יש לציין כי הבנק גובה עמלות גבוהות מאוד על משיכה של דולרים.

תשובה:

שלום רב,

אין זו הונאה זה דבר מקובל. הבנק נותן הנחות לסטודנטים כדי למשוך אליו לקוחות. לכן זה לא לגמרי משנה להם אם את עדיין סטודנטית או לא. אם זה היה חשוב להם, הם היו דורשים ממך מידי שנה הוכחה שעדיין את סטודנטית.

הצטרף לדיון

תגובה 1