מי אמור לשאת בנזקים במקרה של ביטול שידוך?

שלום לכבוד הרבנים.
לפני מס' שבועות, נותק הקשר ביני לבין ארוסתי. כלומר, השידוך בוטל, חודש לפני מועד החתונה.
יש כל מיני דברים שהתחייבנו לשלם, ובמקרה של ביטול, צריך לשלם אחוזים מסויימים מהסכום הכולל. למשל, אולם, קייטרינג וכו'.
מי אמור לשלם את הדברים האלה? האם זה ברור שאנחנו צריכים לשאת בעלויות האלה, חצי חצי? האם זה תלוי מי עזב את השידוך?
ועוד משהו קטן. האם במקרה שרק אני חתמתי על טופס ההזמנה באולם, באופן מקרי לחלוטין, יש לכך משמעות לעניין התשלום. כלומר, שרק אני יצטרך לשלם את זה?

איפה אני מחפש מקורות בהלכה לשאלות מהסוג הזה?

אשמח אם תאירו את עיני, בהקדם האפשרי.

תשובה:

תלוי מי הזמין כל פרט והתחייב מול נותן השירות ותלוי גם מי אשם בביטול השידוך. ליתר פרטים ניתן לעיין בתשובה כאן.