לתרומות לחץ כאן

אם צריך לחשוש לפירורי הלחם המונחים על המסועים במאפיות

הרב זריצקי מורה שלא צריך להקפיד על קמח שנטחן לאחר הפסח, היו שטענו [הרב חיים כץ חיפה] שיש בכל המאפיות פירורי לחם ע"ג משטחי המכונות במכוון בזמן אפיית הלחם, וצריך לחשוש שהם מלפני פסח, האם זה נכון?

תשובה:

שלום רב.

אין כל בעיה בפירורים. הרב קרליץ התייחס היום בעיתון יתד נאמן לחומרות של הרב כץ וכתב שקמח אינו חמץ. וודאי אם מכרו חמץ כדת וכדין אין בעיה ולכן אין בעיה בפירורים. אפילו אם זה מלפני פסח.

הרב יוסף זריצקי

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל