יום טוב שני של גלויות בסין

שלום וברכה
יום טוב שני בגליות שבעות בסין
ביום טוה השני עם מותר לי לטוס להארץ עם מותר לי לנסוע במונית בעיר שהרוב גוים
בשנאחי גרים כ2000 יהודים בעיר איו גרים כ100 איש ובביתי עם מותר לי להפעיל את המחשב יש לי עובדים גוים (רשמתם לי שמותר להם לעבוד ביום טוב שני של גליות יש לי גם עובדים יהודים הם שומרים רק חג אחד עם אני צריך לתת להם חופש גם ביום טוב השני של גליות )אשמח לתשובה מהירה בגלל שאני צריך להזמין מלון ואני צריך לדעת עם להזמין ליומים או ליום אחד וגם לדעת מה לומר לעובדים שלי
ותודה מראש :)

תשובה:

כל מלאכה אסורה כמו ביום טוב, כיון שיש יהודים באותו מקום, ולכן אין לנסוע בתוך העיר או לטוס אם זה בתוך העיר, ואף בביתך אסור להפעיל את המחשב וכד', ואין להעביד פועלים יהודים באותו יום.

מקורות:

שו"ע או"ח סי' תצו ס"ג ובמשנ"ב סק"ט.