האם מותר להשתמש בתנור בשרי לאפיה חלבית ואם כן איך מכשירים אותו
תשובה
עדיף לא להשתמש בתנור בשרי לאפיה חלבית, ומי שרוצה להקל בזה, יכול להשתמש בתנור על ידי הכשרה: – 1. ממתין 24 שעות מהזמן שהשתמש בתנור עד ידי מאכל בשרי. 2. מנקה את התנור שלא יהיו שום שאריות מהמאכלים הבשריים. 3. מדליק את התנור על החום המקסימלי למשך חצי שעה. ואחר כך יכול להשתמש בתנור לאפות בו חלבי.
כמובן שאחרי שהוא אופה מאכל חלבי התנור נעשה חלבי, וכדי להשתמש בו עוד הפעם לבשרי, צריך להכשיר את התנור עוד פעם, באותו דרך שכתבנו.