תינוק יהודי או לא – תשובה חוזרת

שאלה:

קיבלתי מכם תשובה לגבי העובדה ש…מה קורה עם תינוק מה מעמדו של תינוק אם אמא שלו התגיירה לאחר לידתו והוא עבר ברית מילה.
אמרתם לי שאם אמא שלו הייתה גויה בעת לידתו הרי שהוא גוי. אז תודה על התשובה… ובכל זאת אני מקשה ורוצה להבין :
איך תינוק יכול להפוך להיות יהודי מה צריך לקרות

תשובה:

השבתי על שאלתך, כנראה משום מה לא ראית את הלינק.

הוא יצטרך לעבור הליך של גיור, עם טבילה וקבלת מצוות. אבל אני מניח שהוא עוד תינוק שלא יכול לטבול.

תפנו לבית הדין לבירור מעמד אישי ושם ינחו אתכם למי לפנות ומתי וכיצד.

כמובן הוא צריך לשם הגיור לגדול במשפחה שומרת מצוות, אינני מכיר אתכם בענין זה.