מתנות לאביונים

שאלה:

שלום רב!
אם אני גרה באיזור השרון מתי אני צריכה לתת מתנות לאביונים? כי היום זה נתינה דרך האינטרנט אז אני צריכה לחייב את האשראי ביום י"ד עצמו (ראשון) דרך האתר באותו יום י"ד ?
תודה מראש

תשובה:

זמן הנתינה שלך הוא ביום י"ד אבל את יכולה להעזר בקופות הצדקה גם לפני יום זה, להתקשר ולתרום עבור מתנות לאביונים ביום י"ד, והם בפועל מקנים לך את הכסף בו ביום ונותנים לעניים.

פורים שמח.