לתרומות לחץ כאן

מצקת חלבית בסיר בשרי

שאלה:

שלום הרב,
חיממתי על הגז סיר בשרי שבתוכו יש מרק פרווה (אך יש בו בצל שום וכאלה).
הכנסתי אליה בטעות מצקת חלבית. בשלב הזה המרק עוד לא היה רותח אך כנראה שתחתית הסיר כן. מה דין הכלים והמרק?

תשובה:

אם הבצל והשום בשריים, כלומר בתחילה טיגנת בצל לבד או שחתכת אותו בסכין בשרית, יש להגעיל את המצקת.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל