כיבוד הורים – אייפון

שאלה:

אני קיבלתי על עצמי שיום אחד בשבוע אני לא אסתכל באייפון ולא אפתח את המחשב אחרי תקופה שהצלחתי לעמוד בכך ראיתי שאמא שלי לא מרוצה מזה היא רוצה להראות לי כל מיני דברים ורוצה שאני אעשה לה דברים באייפון…
אני רוצה לשאול אם אני רואה שזה מצער את אמא שלי האם אני צריכה להפסיק כדי לכבד הורים או שהקבלה יותר חשובה?

תשובה:

שלום וברכה

אפשר בהחלט לומר לאמא שכיון שהאייפון הוא כלי לא טוב, ואם אינו מסונן כהלכה הוא ממש כלי משחית, את לא רוצה להיות מחוברת אליו, ואם אינו מסונן כהלכה אני מציע להתנתק ממנו כליל, לא רק ביום אחד בשבוע, או כמובן לשים בו סינון הלכתי טוב. אפשר לבוא לאמא לשוחח איתה ולעשות הכל, אבל לא צריך את כל הגלישה הזו.

בהצלחה רבה מאוד