עבודת ה'

שאלה:

ידוע שיש דרגות בעבודת ה' , שלא לשמה , דהיינו לשם תועלת כלשהי שמגיעה לו למשל שכר ועונש וכו' ,
ויש דרגת לשמה שזה לעשות את רצון ה' כי זה טוב .

אבל מה ההגדרה של אדם שעובד את הקב"ה משאיפה לשלמות עצמית , דהיינו אדם שרוצה להיות פשוט טוב יותר בפני עצמו , ובעיני ה' ויודע שבחירה בטוב זה מה שגורם לו להרגיש שהוא טוב יותר , האם זה לשמה או לא ?

תשובה:

שלום וברכה

זה נראה לי הכי לשמה שיכול להיות, שאדם מבין ומשכיל שלעשות את הטוב בעיני ה' זה הטוב בהתגלמותו.

נפלא ביותר.