ילדים וילדות משחקים

שאלה:

אבקש מראש בכדי שהתשובה תהיה פתוחה בסינון לשים את התשובה ב'מעגל החיים' ולא בצניעות או יחוד וכו'. תודה.

ילדה בת 10 וקצת, שמשחקת בגן שעשועית עם חברות, ועוד ילדות, שאחיהם גם נמצאים שם. בגילאים שונים, מי יותר גדול מי קטן יותר, ומשחקים בכל מיני משחקים שזה מעגל בלי ידיים, וצריך לעשות צעדים לצד או דימה או אחורה ולדרוך, ואז אותו אחד שדרכו עליו נפסל, ומן הסתם לפעמים יותר קרוב הבן לבת או הבת לבן לפי קצב התקדמות וכו'. האם להעלים עין מהילדה שמשחקת, או להעיר לה. פשוט ישבתי בגינה וראיתי ולא אמרתי כלום.

תשובה:

לא צריך לומר כלום. רק בבית זה הגיל להתחיל לחנך בעדינות לצניעות.

רוב נחת.