שידוכים כשאין כסף

שאלה:

שלום עליכם חכמי ישראל ומזכי הרבים . אדם רווק אלטע בוחור בן 35 , מרוויח כסף מספיק לשכור דירת שני חדרים בלבד ומתבייש לצאת לשידוך שאין לו יותר כסף. האם כדאי לו לצאת בכל אופן?

תשובה:

מה השאלה בכלל?? חייב לצאת לשדוכים ובעזרת ה' יהיה כסף.

בטחון זה להאמין שבורא עולם ישלח מה שצריך זמן שצריך. אף אחד לא הבטיח לנו שבורא עולם יפקיד בידינו כסף מראש כדי שנהיה רגועים…

בשורות טובות וזיווג טוב והגון במהרה!

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. ודאי שכן! פותח את ידיך ומשביע לכל חי רצון, הקב"ה זן את העולם כולו מביצי כינים ועד קרני ראמים, ומזונותיו של אדם קצובים לו מראש השנה לראש השנה. לאחד יותר ולשני פחות לכל אחד מה שמתאים לו ומה שמיועד לו.

  2. אם אין בטחון צריך להתחזק בבטחון ובכל מקרה זה לא משנה את העובדה, גם לבעלי חיים אין בטחון והקב"ה מזמן להם את פרנסתם. נכון שעם הבטחון ממשיכים חסדים נוספים.
    אם היא תשאל בגסות למה אתה לא מרויח, לא זו האשה שהועיד ה'… ואם זה יבוא לידי דיבור בעדינות תסביר שזה מה שהצלחת כרגע.