לספר חיסרון בשידוך

שאלה:

שנה אחרי שבני התחתן, אשתו התחילה להתחצף אליי ליד כולם וכשבתי העירה לה אח"כ בצד שזה לא ראוי היא מאוד כעסה ומכל מיני סיבות החליטה להחרים את משפחתי ולא מוכנה להגיע לשבת כבר שנה וחצי וגם כשביקשנו סליחה על מה שלא עשינו היא אמרה שלא מוחלת ושומרת טינה ואימא שלה מצדיקה אותה. יש לנו קשר טלפוני בעיקר עם הבן,בעלה. שנמצא בין הפטיש והסדן.עכשיו שמענו שאחותה התארסה. האם צריך לדווח למחותנים שיש בעיה כזו במשפחה? אני אישית הייתי מבטלת שידוך על דבר כזה.
תודה רבה

תשובה:

חלילה וחס!

אם היו מתייעצים איתכם לפני כן, זה נושא בפני עצמו, אבל להרוס שידוך, חלילה וחלילה!

וכי את יודעת שאחותה בעלת מידות רעות?! ודאי שלא.

במקביל חייבים להכניס סמכות רבנית לנושא הזה, אסור להניח לזה כך להמשיך, צריך לשוחח עם הבן על הדברים ושיהיה מישהו שיתווך כאן וינסה לאחות את הקרע הזה שאסור להשלים איתו בשום אופן. יכול להיות שיש משהו שאתם לא מודעים אליו, והיא גם אולי לא מספיק מודעות להשלכות החמורות של התנהגותה, מישהו מבחוץ אולי יועיל כאן.

בשורות טובות ישועות ונחמות.