איזה סידור ומחזורים הכי טוב לקנות?

שאלה:

שלום כבוד הרב.
אני חרדית אשכנזית ורוצה לקנות סידור ומחזורים לתפילות לימי חול, שבתות וחגים. אני רוצה לקנות סידור ומחזורים שיש בהם את כל הכוונות, ההלכות, את מה שצריך לשים לב אליו, כל מה שצריך לכוון וכו' וכל הדברים שבת ישראל צריכה. מה הסידור המומלץ והטוב ביותר לבת ישראל אשכנזית? מה המחזורים המומלצים והטובים ביותר לבת ישראל אשכנזית? אני לא כ"כ מכירה סוגי סידורים ומחזורים, מה עליי לקנות?
תודה רבה.

תשובה:

שלום וברכה

זה ענין מאוד אישי, כל אחד מתחבר לסידור אחר, כדאי להכנס לחנות ספרים טובה ולבחור. יש סיור מבואר עם הלכות מאוד יפה של עוז והדר. יש מחזורים מבוארים מכמה סוגים, כדאי להשקיע קצת זמן ולראות מה טוב לך.

בהצלחה.