האם יש בכך ריבית?

שאלה:

שלום הרב יש לי שאלה
שאלתי את זה כבר פעם רק לא מובן לי כל כך משהוא
אם אבא שלי ביקש ממני לפני כשבוע לקנות מקייטרינג מסויים והביא לי כסף לקנות
וכשהלכתי לשם קניתי כמות קצת גדולה יותר ממה שהוא רגיל לקנות והכסף שהוא הביא לי לא הספיק [לא הספיק למשוך] ושילמתי מעצמי את ההפרש על דעת שכשאני יגיע לבית הוא יחזיר לי,האם יש בכך ריבית? כי בדרך כלל הוא קונה פחות כי הרבה ממה שקונים נזרק בסוף מוקדם יותר
האם יש בכך ריבית כי זה נחשב שאני סוג של "מלווה" לו עד שאני יגיע לבית או שלא קשור להלוואה

תשובה:

שלום וברכה,

איזה ריבית יש כאן?! אתה מלווה לאבא שלך כסף, ואבא שלך פורע לך את ההלוואה.

בהצלחה.