צביעת שיער זמנית לגבר

שאלה:

אני מעל גיל 40, עומד להתחתן עם אשה שצעירה ממני ב8 שנים
יש לי שיער לבן מאד, יותר מהממוצע בגיל שלי, ובאופן כללי הגיל שלי הוא נושא שמפריע לה.
היא ביקשה שלפני החתונה אני אחפוף בשמפו שמכהה את השיער הלבן ועושה אותו אפור. זה לא ממש צובע את השיער באופן קבוע, וזה יורד אחרי 3 שבועות, אבל לפחות שבחתונה אני אהיה יותר כהה.
זה שמפו מיוחד לגברים. (למעשה השם שלו הוא "רק לגברים")
מצורף קישור לשמפו
https://shop.super-pharm.co.il/care/hair-care/hair-coloring/hair-color/%D7%A9%D7%9E%D7%A4%D7%95-%D7%9C%D7%A6%D7%91%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%A9%D7%99%D7%A2%D7%A8-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%A9%D7%97%D7%95%D7%A8-H-55/p/14183

האם מותר לצבוע כך את השיער במקרה כזה?
ואם כן, האם יהיה מותר גם אחרי החתונה להמשיך את זה אם היא תבקש?

תשובה:

שלום וברכה

לכאורה אם יש לך מראה חריג שגורם לה בושה והמטרה היא מניעת חריגות ולא נוי, יש להקל לצורך החתונה בלבד, כשיטת תוס' הידועה בענין זה בנזיר ט א.

אבל בעיני זה עשוי להראות קצת תמוה בעיני אנשים, וזה רק יביך אותך. הרי אנשים מכירים אותך בצורה מסויימת ויבואו לחתונה ופתאום אתה עם שיער אחר… הייתי מנסה להציע לה לוותר על כך מטעם זה.

מזל טוב, תזכו לבנות בית נאמן בישראל.