מזלג שלא ידוע מה נעשה בו

שאלה:

שלום וברכה. יש לנו מזלג בשרי. בטעות שכחנו אותו בבית של ההורים ואין לנו מושג מה קרה איתו מבחינת שימוש בחלבי בבשרי חם או קר. (כמובן שכשר שם). החזרנו אותו הביתה ושמנו בצד כדי לשאול ובטעות ערבבנו אותו עם כל המזלגות האחרים שם זהים לגמרי. כרגע יש מזלג אחד שהוא "הבעייתי" וחמישה שהם בסדר, אבל אין לנו מושג מה. נשמח מאוד לדעת מה צריך לעשות. תודה רבה

תשובה:

כיון שיש כאן ריבוי ספקות וכלל לא ברור שנאסר, אין צריך לעשות כלום כיון שבלאו הכי הוא גם לא בן יומו.

מקורות:

על כלי שאכן נאסר והתערבב אחר כך בכלים אחרים, יש דיון רחב בפוסקים כפי שהסברנו כאן.