בשר וחלב בתנור

שאלה:

בס"ד
רוב תודות על המענה.
אירע שבתא אחד של התנור חיממו פיצה מהסוג הנמכר קפוא ולאחר מספר ימים חיממו בתבנית אחרת חזה עוף צלוי ללא רוטב. מה דין חזה העוף והאם יש בזה דרגות של הידור ומה דין תא התנור.
בברכה.

תשובה:

אם אין שאריות חלביות בתנור וכל הנושא הוא הבליעות, העוף כשר לאכילה, את התנור יש להכשיר בליבון קל, לנקות היטב, להמתין 24 שעות, ולהפעיל על חומו המירבי שעה ריק. ולהבא אנא, להזהר להפריד בין חלבי לבשרי בתנורים.

בהצלחה