לא ילבש בבגדים יוניסקס הממותגים למין מסויים

שאלה:

האם בבגדים שנלבשים על ידי שני המינים, כגון חולצות טריקו, מכנסי טרנינג ועוד, שנמכרים רק בחלק בחנות של 'בגדי נשים' או 'בגדי גברים', יש דין לא ילבש? ייתכן שישנם דקויות של גזרה או סגנון, אך בפועל הבגד יכול להילבש על ידי שני המינים באותה מידה

תשובה:

אם לא ניכר בבגד שום הבדל והוא יכול לבוא לשימוש גברים ונשים כאחד – אין בו לא ילבש, זה לא משנה היכן הניחו אותו בחנות, או אותו הבדל מינורי ככל שאנשים לא מייחסים לו חשיבות.