הופעה לנשים

שאלה:

שלום כבוד הרב. אני לומד בבית ספר למוזיקה ואומנויות הבמה. אמרו לנו היום שיתכן וביום של הדלתות הפתוחות נצטרך לנגן עבור בנות שיכנסו לאולם שבו אנו מתאמנים יצפו בנו ואחרי זה ילכו. מה לגבי יום כזה שאינך יכול לדעת מי ירצה להכנס ולצפות עליך? ואם כן איך אמורה להיות המחיצה ביניהם לבין הבמה?

תשובה:

שלום וברכה

אינני יודע ידידי מה בדיוק תהיה הסיטואציה ומה האפשרויות שלך, באופן כללי צריך להיות בידול – מחיצה בין בנים לבנות כדי שלא לבוא לידי מכשול, במקרה שזה לא בידך ויגרם לך נזק מחוסר השתתפות בכזה אירוע, תעשה אתה את שלך בלי להתחבר עם הקהל באופן פעיל, יצפו בך ואחר כך ילכו.

בהצלחה רבה ושבת שלום.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. נאמר לי שאמורות להכנס לשם בנות של כיתה בלי בנים. אם לדוגמא זה רק נשים בלי גברים אז מותר להופיע?
    ואם נגיד הבטיחו שתהיה הפרדה ובשעת מעשה אין אז לא להופיע?