אוכל טרף במקרר

שאלה:

בס"ד
שלום רב
הורי קונים לעיתים מוצרי בשר כמו נקניקים וכו' בחנות לא כשרה שבה מוכרים חזיר רחמנא ליצלן. אני שומרת כשרות מהודרת ומקפידה בלי נדר לאכול ולאחסן במטבח ובמקרר רק מוצרים בכשרות גבוהה במיוחד. אך הבית שייך להורי, והם כלל לא שומרי כשרות לצערי הרב.
נשאלת השאלה, אם הם קנו נקניקיות המכילות בשר טרף והם שמו במקרר שבו האוכל שלי גם, וגם התירוש עליו אני מקדשת ומבדילה, האם זה מותר לכתחילה? זה לא נוגע לי ולא מעכב את שמירת הכשרות שלי והקידוש על התירוש שנמצא במקרר לייד אוכל טרף ודאי?
דיברתי איתם על כך לא פעם, אך הם לא מעוניינים לשמוע וממשיכים בהרגלם. ולעיתים נוצר ריב גדול סביב עניין זה.
תודה רבה מראש.

תשובה:

זה מותר לכתחילה מבחינתך ואין צורך לריב על זה. רק תוודאי שאת אוכלת משלך ולא משלהם בטעות חלילה.

ערב טוב.