ocd ונדרים

שאלה:

בס״ד
שלום רב כבודו אתה מכיר כבר את החיים שליי אני מאמין ולא מזמן ישבתי עם חברים ונשבעתי או נדרתי להם שפעם הבאה שהם יוצאים למועדון מסוים אני אבוא איתם בחמישי הבעיה שכנראה זה לא היה בגלל האו סי די אולי זה היה בגלל משהו אחר אולי בגלל שעושים בעיות לפעמים ומעכבים אותו באותו מועדון ורציתי פשוט לנדור או להשבע ולהיות חייב ללכת אן בגלל סיבה אחרת אפילו. שיש לי ocd כבר פחות של נדרים נראה לי אבל הבעיה שאני בלחץ מיזה שאם הם ילכו ואני לא ארצה ללכת מה אני אעשה אפשר לדעת מה לעשות אתם מכירים כבר את השאלות שלי והמצב ואני אשמח לתשובה

תשובה:

אם נדרת אתה צריך לקיים, או לעשות התרת נדרים.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. בס״ד
    אבל לפי מה שאני יודע בגלל האו סי די שיש לי תראה בשאלות הקודמות לא נראה לי שנחשבים לי נדרים הבעיה שאני לא כל כך יודע אם זה היה בכלל האו סי די או לא

  2. אמרת שאתה יודע בודאות למה נדרת הפעם, ולא הרגשת שום קושי לא לנדור ונראה לך שכבר אין לך תחושה כפייתית של נדרים, אינני מכיר אותך כדי לקבוע אם אתה צודק בכל ההנחות האלו, תשאל רב שמכיר אותך או שתהיה עקבי יותר בתיאור.

  3. בס״ד
    נדרים אולי אני פחות נודר כבר אבל כל היום אני עם הocd אני לא יודע למה נשבעתי בכלל אולי בגלל שתמיד אני בלחץ אם ללכת לשמה או לא אז כאילו נשבעתי והחלטתי כאילו שאי אפשר לבטל או בגלל משהו אחר אני מתמודד עם האו סי די מעל עשר שנים ועם הנדרים זה היה פעם עכשיו כבר פחות כי הבנתי שאם אני נודר אז זה לא נחשב אז זה הפסקתי עם הנדרים כי זה לא יעזור לי גם אם אני אנדור