פרוזבול בלי תעודת זהות

שאלה:

שלום,
אני לא אוהב לתת פרטים אישיים שלי כי מאגרים הרבה פעמים נפרצים. למשל תוכנת מתפקדי הליכוד נפרצה, המאגר של חברת הביטוח שירביט נפרץ ועוד ועוד.
אם מחפשים את המילה פרוזבול באינטרנט, באחת התוצאות הראשונות שמופיעות אפשר למלא פרוזבול עם שם פרטי, שם משפחה, כתובת אימייל ובלי תעודת זהות.
האם אני יכול למלא טופס זה או שאני חייב למלא באתר בו אני צריך לתת גם את מספר תעודת הזהות?
תודה

תשובה:

שלום וברכה, אין הבדל אם אתה כותה מייל או ת.ז. העיקר שיהיה אפשרות שיהיה זיהוי במי מדובר.

באתר דין ניתן למלא ת.ז. הפרטים הם חסויים ולא מגיע ליש שום אדם.

בהצלחה.