לתרומות לחץ כאן

מכסה חלבי על סיר בשרי

שאלה:

בישל פרווה בסיר בשרי בן יומו וכיסה בסיר חלבי לא בן יומו כשהייתה רטיבות ביניהם, האם המכסה שאינו בן יומו בלע מהסיר הבשרי וממילא צריך הכשר או שמא זה נחשב כנ"ט בר נ"ט שמותר בדיעבד?

תשובה:

המכסה החלבי טעון הכשרה.

מקורות:

ראה פרי מגדים סי' צג שפ"ד ס"ק ד.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל