כלים ממסעדה פרווה במסעדה בשרית

שאלה:

הייתי במסעדה בשרית,
ושמו לי במגש האוכל המוכן בקבוק שתיה שלא הזמנתי, אחד העובדים החליף את בקבוק השתיה הזה עם בקבוק ממסעדה סמוכה (אותו המשקה וההכשר רק טעם אחר) המסעדה הסמוכה מוכרת רק פרווה.
הבקבוק המקורי נגע במאכלים הבשריים בצלחת שלי, וכן בידיים של העובד שכנראה שומניות מבשר.
האם קיימת בעיה שאדם ישתה במסעדה הפרווה מהבקבוק הזה (שיכול להיות שיש עליו שומניות של בשר, וכן נגע בבשר) תוך כדי שהוא נוגע בבקבוק וגם במאכלים פרווה בידיים? כמו פיתות וכו'?
מה יש לעשות?

תשובה:

אני מניח שרוחצים את הכלים ואין בעיה, ובכל מקרה אני מבין שזה כבר היה ומה תוכל לעשות עכשיו… השאלה שלי האם הכל אותה בעלות? מה עם תשלום על מה שלא הזמנת, הפרטים הללו לא יצאו לי ברורים מהשאלה.

יום טוב.