צפייה בסרט יחד בדייט

שאלה:

האם אני יוצאת לדייט האם מותר לי לשבת עם הגבר בסרט ביחד או שזה נחשב ייחוד?

תשובה:

זה לא נחשב יחוד יש עוד אנשים איתכם שם, אבל יש כאן שתי נקודות לשים לב אליהן: 1. בדרך כלל יש בסרט דברים שאינם צנועים, ולא ראוי בודאי לגבר לראות, אז מה יש מדבר כזה?! 2. לדעתי לא רק שזה אינו מועיל כלום בדייט זה רק מזיק… לא מועיל, כי הרעיון הוא להיות יחד, כאשר אתם בסרט ה"יחד" שלכם הוא ממש מינימלי… מידי פעם איזו חוות דעת הסרט, אבל אתם בעצם רק מרוכזים בצפייה, הרעיון של הדייט הוא להיות יחד להעמיק בנושאים, להכיר אחד את השני לעומק וכך לדעת האם רוצים להמשיך ולהבשיל את הקשר לנישואין. מזיק, כי בסרט כל אחד נראה במיטבו, בחיים לא תמיד הכל בדיוק כך [גם לא בחיי האמת של אותם שחקנים…], ואז ההשוואה לפעמים בלתי נמנעת ובלתי רצויה, וזה חבל.

תראו לנהל את הקשר באופן מרומם שמכוין אתכם לבית של יהדות חינוך אהבה אמיתית טהורה, חיי קדושה נעימים וכו'.

בהצלחה