רצה להביא חפצים לישיבה ושכח

שאלה:

שלום. לפני כשנתיים אבא שלי שעבד בחברת מנעולים הביא לי כמה חלקי חילוף שכבר לא היו צריכים את זה בחברה, אמר לי שאקח את זה לישיבה שבה למדתי לתת לתחזוקה שם אולי הם יצטרכו את זה.
שכחתי לעשות את זה, והנה בניקיונות של פסח השנה מצאתי את הקופסה הזו, אבל מאז כבר התחתנתי ואני כבר לא בישיבה שם.
האם אני יכול לזרוק את זה לפח או שזה נחשב היה כמו נדר או הקדש כזה?
תודה רבה.

תשובה:

אם זה דבר בעל ערך יש כאן נדרי צדקה וכדאי איכשהוא להעביר להם את זה.

ברכה והצלחה