שם ה' בספר חולין

שאלה:

שלו' רב,
שאלה: ספר חולין שכתובים בו פתגמים עם שם ה', לדוג' אלודים ישמור וכדו' האם טעון גניזה כיוון שסוף סוף שם ה' כתוב, או שאין לחשוש משום שזה רק פתגם?
אודה לתשובת הרבנים גם לגבי דף שכתובות בו אותיות מפוזרות בכתב אשורי (סת"ם) באופן שאי אפשר לקוראן יחד האם טעון גניזה?
תודה רבה!

תשובה:

כשזה רק ביטוי ואין כוונה באמת לשם ה', מן הסתם אין חיוב גניזה.

בדף התפזורת הזה בודאי אין חיוב גניזה, אבל אין לזרוק בבזיון [מחמת הכתב ולא מחמת השם], ראה כאן בהרחבה.