לתרומות לחץ כאן

תבנית שהיתה בתנור חלבי ואפו בה אחר כך עוף

שאלה:

נאפה בתנור חלבי פיצה והיה שם עוד תבנית ריקה למחרת פחות מ24 שעות הילד הכניס את התבנית לתנור הבשרי וחיממו את התנור שהתבשל בו בפחות מ24 שעות עוף עם רוטב מה דין התבנית

תשובה:

ככל שמדובר בפיצה ניתן לתלות שהיא דבר יבש יחסית שאין בו זיעה אלא ריחא, ולכן בדיעבד יש לומר שהיא כשרה [כמובן היא עכשיו בשרית]. לחומרא הייתי מכשיר אותה בליבון קל, ממתין 24 שעות ללא שימוש ומכניסה נקייה לתנור נקי שלא היה בשימוש 24 שעות, ומפעיל על החום המירבי כשהיא ריקה חצי שעה – 40 דק'.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל