יציאה עם תינוק בלילה

שאלה:

שלום כבוד הרב,
בשעה טובה יצאנו מבית חולים. שחררו אותנו מוקדם אך בעלי התעכב ויצא שהוצאנו את הילדה בערב .
אני זוכרת שיש מנהג ב 40 יום הראשונים לא לצאת עם תינוק שנולד בלילה וכך נהגתי עם ילדיי. עכשיו נכנסתי ממש לללץ ועוד פגשתי כל מיני אנשים שניסיתי להתחמק ועוד יותר נלחצתי מעין הרע כי לא הבינו למה לא עולה איתם במעלית.וגם נלחצתי מנדר כי לא נהגתי לצאת בלילה עם תינוקות ואוחי כם אמאתי סאת בפה.
מה דעת הרב ?? ממש נכנסתי לחרדה פתאום

תשובה:

אין כל רמז לדבר כזה, זה סתם אמונה תפלה. הכל מצויין.

שיהיה הרבה מזל טוב, נחת ושמחה ממנה ומכל השאר!!!

חיים טובים ומאושרים.