לתרומות לחץ כאן

טוסטר שהכינו בו דגים להכשירו לבשרי

שאלה:

טוסטר ששימש לחימום והכנת דגים ( תמיד עם נייר אפייה, אבל כמובן שנגע ונוזלים עברו גם למשטח עצמו) מה צריך לעשות כדי להופכו לבשרי- שיהיה אפשר לחמם ולהכין בו פסטרמות שניצלים וכדומה. תודה רבה

תשובה:

מספיק לנקות שלא יהיה שאריות דג. על בליעות לא החמירו בענין של דג ובשר, מותר להכין דגים בסיר בשרי ולהיפך, ולכן אין צורך בהכשרה.

בהצלחה

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל