היתר ואיסור

שאלה:

שלום,
לגבי מה שהש"ך מביא בסוף פירושו על סימן רמב שו"ע יורה דעה, כלומר קיצור בהנהגת הוראות איסור והיתר העולה מכל הש"ס והפוסקים אשר אסף הרב המחבר יזיי"א ורוחו הוא קבצם – האם במילים "איסור והיתר" הכוונה דווקא לדברי מאכל או כל זה שייך לכל תחומי הלכה, כלומר דיני שבת, נדה ועוד…?
תודה רבה!

תשובה:

לכל תחומי ההלכה למעט דיני ממונות [יש נושאים שיש בהם שינויים משבת לשאר דברים, כמו לענין דבר שאינו מתכוון ועוד].